Alpári Gnác Creative Commons License 2008.10.31 0 0 6462

Miért baj az, ha leírtam ebbe a topicba - elsősorban néhány olyan embernek akivel már találkoztam korábban - , hogy mit olvasgattam az utóbbi 1-2 évben mióta nem találkoztam velük?

Nem baj, de ne tévedj, ez egy nyilvános topik, ha nem akarod a hozzám hasonló krakélerekkel megosztani az olvasónaplódat, akkor az általad amúgy is ismert emberekkel oszd meg emailben, abba, ígérem, nem fogok belepofázni...

Nem tudom te ki vagy, de kicsit sokat gondolsz magadról és igen nagy az arcod.

Ebben, azt hiszem, igazad van.

Miért beszélsz többes számban, kire gondolsz még rajtam kívül?

Azért beszélek többes számban, amiért minden sarkon áll már lassan egy WA-szobor, ami addig nem is zavarna, ameddig nem akarjátok (ti, a szoborállítók és lelkes rajongók) erőszakkal abba az irodalmi arcképcsarnokba belevetetni ezt a jómunkásembert, ahova nem való, szerintem.

És hogy szerinted de, való, az egy vélemény, az enyém meg egy másik és ez így kettő...

Tök jó, hogy ha WA engedi, néha irodalmat is olvasol, ez engem inkább örömmel tölt el.

Viszont amiket felsoroltál, azok, komolyan mondom, egy gondolkodó ember nagyjából egy éves olvasményélményei 16-18 között.

(megjegyzem, pár hónapja feladott itt valaki egy rejtvényt, hogy találjam ki, ha már műveltek vagyunk, ugye...

tippeltem egy márait, senki más nem adott le tippet és a feladó sem adta meg a megoldást...

korrekt a másik leckéztetése, ilyetén módon...)

Előzmény: EdgE (6441)