Leevee Creative Commons License 2008.10.31 0 0 6451

Értem. Politikaii indittatásból szerintem felesleges energia-pocséklás népszerűsíteni vagy lejáratni. Nem hiszem, hogy aki eddig kőkemény balos zavazó volt, az elolvas 5 WA-könyvet, és jobbra fog szavazni, ill. fordítva. (Bár balról jobbra inkább szavaznak át az emberek, mint jobbról balra.)

Biztos van ilyen is (mármint, hogy ilyen célból népszerűsítik/járatják le), és hát mondjuk, amilyen központi szerepet játszik a mindennapi életben a politika, még azt is el tudom képzelni, hogy egyes elemeknél célt is lehet érni vele. Annak ellenére, hogy Wass egyetemes értékeket közvetít, nem politikai pártprogramot. De hát sok a tudatlan, megvezethető ember, és ezt nyilván ki is használják.

 

Én nagy szeretettel ajánlgatom a könyveit bárkinek, ha szóba kerül. Akiről sejtem (v. tudom), hogy érteni fogja, annak álláspontja megerősítése végett, aki még nem tudja, mit gondoljon, annak egy lehetőségként, hogy elinduljon egy irányba. Sokszor annak is, akivel nem értek egyet, de tartom annyira értelmesnek, és nyitottnak, hogy az én gondolataimat is megismerje Wass könyvein keresztül.

A többi a kettejük dolga.

 

Előzmény: Bogyó 2 (6448)