Törölt nick Creative Commons License 2008.10.31 0 0 694
Majd megnézem alaposabban, látatlanban annyit tudok mondani, h az ilyen szeres kivezetések bár jók, és van, amikor kifejezetten ez szükséges, de a különböző módszerek különböző mélységekig hatnak, és a hajtószerek csak a felszínt kapirgálják, a homeós szerek már méylebbre nyúlnak, és legmélyebben azok a módszerek, amik a fémraktározás okaival is foglalkoznak, mert azok nemcsak kivezetnek, de az újabb lerakódástz is megnehezítik.
Tarkítja a képet, h puszta testi pucolással is lehet olyan fokig jutni, h már a lélekre is hat, így ez mindig egyéni, mikor mi a leghatékonyabb és gazdaságosabb.
Gepi esetében pl. biztos vagyok benne, h van még fém a szervezetében, és nagy meglepetésekben lenne része, ha megcsinálná a kinezes kivezetést, másrészt iagzából azt mondanám, nincs rá szüksége, mert testi szinten annyira odaigyel és takarít folyamatosan, h valszeg ez nem fog neki jelentkezni mint probléma. Nála a várható változás az lenne, h könynebben/kevesebb energiabefektetéssel is elérné ezt a jólléti szintet, szal ha úri kedve úgy tartja érdemes megcsinálnia, de szüksége csak akkor lesz rá, ha már úgy érzi, túl sok neki, amit tennie kell azért, h jólérezze magát.
Mellesleg legtöbben nem is azért mennek, mert roszzul vannak, hanem mert jónak tartják a dolgot, és igazából utána jön az élmény, a különbség, h húúúúú, ha én ezt előbb tudom :-)))
Előzmény: mezdema (689)