stat rosa pristina nomine Creative Commons License 2008.10.28 0 0 534

Az ún. "ugrókódosságról" csak annyit, hogy nem véletlenül fordul elő, mivel úgy látom, hogy az érvelésed során is főként azokra az infókra vagy hajlandó megfontolt alátámasztást adni, amelyek a nézeteiddel (vélhetőleg) egyeznek - mint ezt te is voltál szíves említeni. Ezt igazából nem tartom bajnak, hiszen mindenki elfogult valamilyen szempontok alapján, de egy kis felrázás sosem árt. :-)

 

Úgy gondolom, hogy - ettől függetlenül - a nézeteinkkel ellentétes adatokra, tényekre és véleményekre való érdembeli reagálás (vagy annak megpróbálása) még nem főbenjáró bűn. :-)

 

"végezetül a "religion bashing"-ről. Csodálkoznék ha valóban meglepett volna a topic ilyen fordulata. Hiszen az Index fórumain bárki, bármiről nyit topicot, óhatatlanul és 99%-os prognoztizálható biztonsággal odavonzza az ellenzőket éppúgy, mint a támogatókat."

 

Nem azzal van a probléma, hogy ilyen lett a fordulata, hanem azzal, hogy eleve így indult. Eleve azzal a szándékkal nyílt, hogy egy csoporton lehessen nyálat verve élvezkedni. Ugyanezt teszik a többi felekezettel kapcsolatban is azok, akiket nagyjából úgy lehetne minősíteni (ha nagyon muszáj): agyatlan gyűlölködők.

Előzmény: Eto Demerzel (438)