PuPu Creative Commons License 2008.10.25 0 0 6127

Hát itten bizony egy valag marhaságot sikerült összehordanod.

Ez a vejem-fijam dumád meg igencsak izzadságszagú, - te bizony direkt rokoni kapcsolatot akartál volt kovácsolni Apró Antal és Amiferink között, ez pedig a tudatlan tömegek megtévesztésének és bűnös manipulálásának minősül, ugye.

A kommunista - marxista, - olyan ember, aki hisz abban, hogy egyszer majd, a távoli jövőben  kialakul egy közösségi tulajdonra épült társadalom, amelyben az ember ember által való kizsákmányolása mexünik, mindenki képességei szerint vesz részt a javak termelésében és szükségletei szerint részesül azokból..

A bolsevik pedig az a a türelmetlen és küldetéstudatos ember, aki a saját populárisan kommunisztikus társadalomképét erőszakos eszközökkel akarja a népre kényszeríteni, a nép érdekeire való hivatkozással.

Csermanek, - akit egyébként a normális emberek Kádárnak hívnak, - nem volt mindíg öreg, - bár neked eléggé nehéz lehet elképzelni, de ő is ember volt, aki csecsemőként kezdte és rengeteg időnek kellett eltelni, mire megvénült.

Az ő társadalomképe nem ábrándokon alapult, tudta, hogy az ember természete a legnehezebben megváltoztatható dolgok közé tartozik, és nem is igen erőszakoskodott, hogy az emberi természetet megváltoztassa, - mindössze a termelőeszközök társadalmi tulajdonban tartása mellől nem tágított, ez volt az ő bűnös utópiája.

Meg is bűnhődött érte, a nép nagy zászlólengetéssel ünnepelte saját kifosztását és földönfutóvá tételét, - általában ez szokott lenni a szentek és a próféták sorsa saját hazájukban.

Kádár kommunista volt, de a bolsevizmus nevelte kommunista, aki azt hitte, hogy a sok jó, amit a társadalmától kaptak, majd szépen lassan meggyőzi az embereket az általa képviselt társadalmi rend felsőbbrendűségéről, de persze ez illúzió volt, - az embernél ostobább állat kevés él a földön, és a magyar nép még ezen a halmazon belül is minősített idiótának és önmaga állandó ellenségének számít.

A történelemnek meg ötven év semmi, - egy szempillantás, ami nem igazol semmit és semminek az ellenkezőjét sem.

Sztálin és Hitler egy-egy sajnálatos baleset csak a történelem kérlelhetetlen és feltartózhatatlan vonulásában, és a nevükben vagy miattuk elpusztult embermilliók miatt sem zökken ki a történelem szekere, - ha az van megírva, hogy közösségi tulajdonon alapul majd a világ és globális lesz a Föld társadalma, akkor az lesz, ha fejreállva imádod a magántulajdont ma, akkor is.

Porszemek vagyunk és az életünk hangyafasznyi, - nem illene túl magabiztosan ítélkeznünk, - nemde?

:O)))

Előzmény: - duplagondol - (6125)