csinyoka
2008.10.23
|
|
0 0
24998
|
Szia . Haszonélvezöt ugy tudom nem lehet kirakni / nekünk sajnos nem lehet / Nagymamám a halála elött gyorsan rám íratta kis lakását / 40 nm / és özvegyi jogon haszonélvezö lett rajta a mostoha nagyapám a férje . Volt már sajnos gond hogy megbuherálta a villanyorát az meg leolvadt a falrol és kiakartam tenni de nem lehetet mert nem TÖRTÉNT JELENTÖS ANYAGI kár és ezért nem indokolt . Ez szó szerint igy van mert ügyvédhez fordultunk és azt mondta hogy amig él addig a haszonélvezet erösebb mint a tulajdonjog illetve kirakhatom ha tudok neki biztositani egy másik ugyan ilyen ingatlant vagy le nem mond magátol illetve közüzemi tartozást nem csinál .. Apum részéröl meg az a gond hogy VAN ÖRÖKÖSÖDÉSI adó gépjármüvön megkérdeztem az okmányirodába /keresztanyám ügyintézö/ illetve önkormányzatnál , ott is azt mondták hogy felbecsülik az értékét / nem az én javamra fogja hanem inkább az állam javára ilyenkor nem EURO-TAX katalogust nézznek sajnos / az autonak és annak tizegynéhány százalékát kell fizetni . Az auto értéke csak 600.000 ft de nem venne autot ha nem kéne egyböl elkölteni a pénzt mert örökségböl van ez is és ha nem költi el akkor ÁLLAM BÁCSI abbol is leveszi A RÉSZÉT . Szemét országban élünk ahol a betegség és a halál a legjobb befektetés az ÁLAMNAK mindegy ki van kormányon ez már évek ota igy megy erröl nem fognak vitatkozni mert nem érné meg nekik .. Köszönöm mindenkinek , tényleg jól esett hogy leírhattam ezeket , beszéltem már apuval és ö is azt mondta hogy legyen az én nevemen inkább .. Csak nagyon rossz belegondolni ismét hogy ugy lesz nekem valamim ha valaki meghal miatta ........ :-( :-( |
Előzmény: Zolady (24990)
|
|