Antisystem Creative Commons License 2008.10.23 0 0 70

Nézd, a általában (bár ahol gyalulnak, ott - mint tudjuk - hullik a forgács) a GESTAPO meg az ÁVO sem a rendszerkompatibilis, konformista kisemberre jelentette a legnagyobb veszélyt, hanem mindazokra, akik valamilyen oknál fogva szemben álltak a rendszerrel, vagy annak egyes részeivel, vagy egyáltalán, olyasmit mertek csinálni, ami nem volt kompatibilis a rendszerrel, ami felkeltette a rendszer figyelmét.

 

Szóval innentől akkor az marad a baromi nagy kérdés, hogy akkor mi a francnak váltottunk rendszert, sőt, mi a francnak volt 1956 és a 60-as, 70-es évek konszolidációja, ha végeredményben jó nekünk Rákosi, Farkas Vladimir, meg Péter Gábor eszköztára is. Sőt, ennyi erővel akár Szálasival is el lehetnénk, csak arról kellene meggyőzni, hogy azért embereket ne lövöldözzön a Dunába, oszt jóvan...

 

Vagy a másik lehetőség, hogy kiderül, hogy az előző rendszerekben nem is a szabadság hiányával vagy létével volt itt a baja sokaknak, hanem csak és kizárólag a rendszereknek a magántulajdonlást korlátozó tulajdonságával, a seggel nem is az volt a baj, hogy segg és szaros, csak és kizárólag az, hogy veres és nem csillagsávos a gatya rajta.

 

Szóval akkor ezeket a kérdéseket át kellene jól gondolni.

 

ÜdV 

Előzmény: lamed (69)