virradat Creative Commons License 2008.10.21 0 0 959

 

Kedvesen meglepő, hogy az utolsó előtti fotót éppen te küldted el nekünk. Hasonló képeket nézegetvén, minduntalan úgy hittem, ez csupán valami anyavágy torz kifejeződése nálam.

 

Jó társaságban vagy, ha a tükörrel barátságot kötsz.

 

Azért az nem egy egyszerű „dudor”. Ha az előbb még lankásan emelkedő domb heggyé változik előtted, akkor már figyelni kell arra, hogy a fölmagasodó csúcsot kordába fogja a szorosan rejtő nadrág.

 

Bánt az asszony kifejezés? De hát te írtad, hogy az vagy! Volt az LGTnek, miután maguk is megöregedtek, s benne Somló Tamásnak, egy nagyon szép száma az asszonyról.

 

Asszony … . Ha egy kezdő-lány, fiatalságtól kicsattanó, büszke- friss lennél, akkor ránk ügyet se vetnél (ezt bízvást lehetne folytatni, nem teszem).

Hidd meg, nekünk így jó, ahogy vagy, ilyennek ismertünk meg a szobádban (ahol senkise bánthat), így kedvelünk.

Kezdő fiatalasszonyként, nem alig serdült lányként.

 

Sírás: lányok nyíltan, a fiúk meg csak magukban.

 

Ha csapkodnak már mindenfelé a hullámok, ha a tennivalók garmadája elborít, a munka itt-munka, ott-munka sűrű sokasága, akkor jó tudni, hogy, itt megpihenhetünk.

S, mi több, kit se zavar, ha végre nyugodtan pisilhetünk, s minket se, hogy tudjuk, egy szobatárs lát és néz közben.

 

A te-teremtetted világba jöhetünk.

 

A világodba.

 

Utóirat.

Ilyenek a férfiak (vagy csak én). Tudod-látod, örültünk a válogatott képeidnek, de mindegyre erősebb-láttatóbb pornóra vágyunk, de olyanra, amilyet te küldesz, így minden képnek a sava-borsa te leszesz (ez erdélyi forma).