Helló helló helló meg a cselló, Hali1 meg akinek füle van?
Ha megengeditek hogy az legyek aki vagyok, akkor az az egekbe vág engemet, ha megfogom a kacsóitokat, s velem az egekbe lesztek?
Rögtön, most hol vagyunk ha nem az égbe? A külsőnk ég, meg a kopár szik sarja, tikkadt szöcskenyájak legelésznek rajta, amit rögtön ha látunk, ott vagyunk, de benne? Óh be csodálatos a magyar táj meg mező meg folyók s tengerek...
Talán hogy minden energia kérdés, mert ahoz hogy hinni tudjon valaki, ki kell hogy tudja nyitni a szemét, (enerva) amire van egy példa a bibliába, hogy az illetőnek összeragadt a szeme pillája, annyira taknyos vót, azaz takonykórba nőtt fel, s a szeme meg megszokta, hogy jobb ha csukva, mint a miénk?
Kérdezlek mindőtüket, el kell -e fogadjuk egymást, akár mi a hátterre, vagy a hite meg beállitottsága ha egy az anyánk meg apánk? Nos ha ezt meg akarjátok látni, azt csak azzal a szemeddel, amit szintén csak ugy lehet müködtetni, hogy látni akarom? Részemről ugy kezdődött minden, hogy mikor 2 éves voltam a gyülinkbe... óh drága jó istene, mennyire hiányzottok nekem, hogy üldözni tudnállak benneteket... de mennyünk vissza a kérdés elejihez, mert olyan mint a barázdázás, 6 ökörrel vagy hoffer traktorral, ami micsoda magasba van, technológiailag... s most hova kellene tegyek pontot? Na a görbe bot allá tettem, látjátok, jól látjátok...
Na, az irtózatos bárgyu de örök takonykórosok beállitottseggság, hogy nincs szellem!!! -punktum, amkor na fogjatok má meg? Jihaaa.. -aztat meg hogy lehetsegges? Csak látni tudtok, láttok, ha látni tud tok, kinyitott átok? a szemeteket? Szem nem mesz? Szemetek, ha nincs kinyitva? Átok nem láthattok?
Na, még mindig, félni kell, ha valaki azt meri mondani, mápedig én fénylény vagyok, mert kapcsolatban vagyok a magyarok -Istenével, ami szemünk fénye mi Jézusunk!!!
P.l. elődeim nickneveimet, de most nyissátok ki a szemeteket, mert egyszerüen meggilgoltak vóna a komcsi korba, ha nem hagyom ott a ataista (anya = isten)komcsi genytót, s most is fél nickel, mert ha azt mondom, má pedig vagyok azok számára, akik fény, vagy fényesedő nem sedó szellemek? Sedő = árnyékok, amikor ha valagi ginyitotta a csipást, minden olyan egyszerü, mint van szeme, vagy vakablak, s ugathat? Mindenki átmen a takonykórokozókon? Óh jah?
Röviden azzal, hogy higyjen valaki, annak lenni, léteznie kell, (öntudat) vagy mondjuk árnyéka a közvetitőiknek, amikor kiemelem a VETITÉST, mert esetleg szerepet játszhatnak, mert minden olyan lenne, mint a MOZIBA?
Akkor kezdjünk el, szellemeskedve kedveskedve be szél getni? Szellőkből viharok? Vagy, vihar a bilibe?