Törölt nick Creative Commons License 2008.10.18 0 2 24
a Tudomány fórumban az egyik hozzászólásom miatt minden addigi hozzászólásomat törölték! Az az egy is inkább vicces volt, bár kétségtelenül piszkálódva próbáltam valaki figyelmét felhívni egy következetlenségére. Azonban ronda, trágár szót nem írtam le sem ebben, sem előtte, és mégis törölték az összes addigi hozzászólásomat! Mindent!
Ha csak azt az egyet törölték volna, azt még megérteném, és nem is tenném szóvá. De azokat is törölték, amiket előtte sok hónapja, hete írtam, teljesen normálisan, senkit nem bántva.

Az kellene, hogy a moderátorok nyitottabbak és toleránsabbak legyenek, még akkor is, ha ők személy szerint nem értenek egyet egy hozzászólás tartalmával.
Ha a hozzászólásokat így törlik, ahogy eddig, akkor az index.hu végkép lejáratja magát.
És igen, sajnos az a probléma, hogy a Tudomány fórumnál nem szólalhatnak meg más vélemények, mert a hivatásos tudósok azonnal kipenderítik azt, aki másként látja a világot.
Olvasni kellene egy kis Thomas Kuhn -t, kedves moderátorok! ("A tudományos forradalmak szerkezete") Akkor tudnátok, hogy az ilyen hozzáállás a fejlődés legnagyobb ellensége!