qwaevisz Creative Commons License 2008.10.16 0 0 3606

Mi elfogadjuk az esti meghívást, de a szombati munkanap miatt 5-re biztosan nem, inkább 6 körül tudunk felugrani, ez nem jelent problémát?

A napkollektor kérdése minket is egyre jobban izgat :) Tényleg ez egy olyan értelmes beruházásnak tűnik, amivel könnyen azonosul az ember a környezetbarátság és a hosszú távú értelmes befektetés miatt. Még ha rövid távon nyilván emeli is a kiadásokat.

AFM-nek van ilyen irányú tapasztalata? Felmérést/pályázatot írt-e már (ilyen témában), elvállalna-e ilyesmit (gondolom külső partnert nehezebb leszervezni).

Ami még felmerült bennem így az elején kérdésnek, hogy csak az egész lakóparkra kollektíven lehetne-e ilyen beruházást elindítani, avagy megoldható, hogy pl. csak a D meg az E lépcsőházban szavazzák meg az ott lakók 50%+1 fője, és így csak ezen épületek tetejére kerülne fel a rendszer? A kérdést úgy kell érteni hogy nagyon kívülálló vagyok a témában, és nem tudom hogy a melegvíz szabályozható-e házanként, illetve megoldható-e az amit írtam.

Bálint: a nov.5.-és szervezést nagyon köszönjük, bár én oda sem fogok tudni odaérni 5-re :), de olyan 6ra odaérek ha még tart.. bár nem írtál témákat, Gaabi felvetett párat, azokat ki lehetne majd egészíteni talán a következővel: - rövid előadás keretében elmondod mit tudtál meg most szombaton a melegvíz számításról és arról a bűvös 0.36-ról :-)

valamint ha AFM részéről valakit sikerülne hivatalosan meghívni, én nagyon szeretném számonkérni, hogy azt a fajta nulla információt, melyet ők felénk szolgáltatnak, nem lehetne e növelni.. szerintem elvárható volna egy havi kivonatú levél a házzal kapcsolatos ügyekről, még akkor is hogyha a lakók 30%-a spam-nek minősíti, kétlem hogy nagy kiadás lenne pár e-mail-t kiküldeniük, és hogy ez ne férne bele a havi házkezelési díjba.

A kivonatban jó lenne viszontlátni, hogy melyik garancuális javítás hol tart. Ha nem tart sehol, akkor hónapról hónapra megismételni, hogy még mindig sehol. Mi van az egyes boltokkal, miért van már vagy 3 ingatlaniroda :-) én úgy tudom nem szavaztunk ennyiről. MI történt a házirendet megszegőkkel. Ki nem fizet közös költséget, mennyi az ebből ház számlájára befolyt késedelmi kamat. Adott hónapban milyen számlákat kapott a ház, miket fizetett ki (közművek, karbantartások). Milyen eszközcserék történtek, mik voltak a garanciális javítások..

Előzmény: komfort (3605)