komfort Creative Commons License 2008.10.15 0 0 3603

megújuló energia felhasználás már itt a cégnél, a kimondottan ingatlan fejlesztő kollégák ( többen építészek) asztalán van ilyen, foglalkoznak vele,

A terveztetés előtt tanulmánytervet kell készíttetni, mert a látszat ellenére, azért ezek drágák ( napelem, hőszivattyú, vagy szélerőmű engem (ez utóbbi nem vonz annyira)), még akkor is, ha pályázatokon lehet szerezni vissza nem fizetendő pénzt. Előző lakóhelyemen készült ilyen tanulmány, valami 10 évig lakásonként 6-7 ezer forintot kellett volna fizetni, és mondjuk utánna lett volna olcsóbb, de akkorra eljön éppen a gépek kötelező karbantartása ( hőszivattyú) utolsó csavarig szétszedni felújítani, ( mint egy autót, vagy gázmotort), ezt majdnem annyiért csinálják mint egy újat, az igazi előny persze a környezetre való hatásában van ezeknek, napelem pedig csak bizonyos százalékban segít a melegvíz ellátásban....ebben több a ráció! Úgy néz ki napos órák száma növekszik, itt nálunk tiszta a tér, nincs árnyékolás a házaink fölött, pályázaton kell indulni (előtte tanulmányterv valamennyiért), neten lehet példákat találni

a meghívás áll, én sem gondoltam, hogy csak "szakmázunk", akinek jó a hétvége, hogy találkozzunk hívjon fel beszéljünk, valószínű, hogy mindenkinek van elérhetősége itt a cégnél értékesítésen, garancián, de miután csak az E épületben vagyok ismerős, hát itt bent nem mennék utánna, -meg nincs is értelme-, engem könnyen el lehet érni! Szombaton délután mondjuk 5-kor várlak titeket kimondhatalan nevűek, és Bálintot persze