springmill Creative Commons License 2008.10.14 0 0 484
Szia! Válaszok:

1: "Hasraütés". A tisztelt egybegyűltek faragni akartak a költségeken. Mentségükre legyen mondva, hogy a Mota üzleti titokként kezeli az általa kötött karbantartási szerződések számadatait (mi mennyibe kerül), így lehetetlenség megállapítani ezekről a tételekről, hogy pontosan mi mennyibe kerül. Ha nem lesz elég a 82 Ft, az majd tavaszig kiderül.

2: Állítólag a rámpa fűtése magas, és a világítás sem lesz kevés. A Közös Képviselőt megkértük, nézzen utána, hogy mit lehet tenni a világítás csökkentése érdekében. De ezek a tavasszal kiderülnek majd, és akkor majd korrigálunk.

3: Még nem kapta meg a Közös Képviselő az elszámolást a Motától, ígéret szerint hónap végéig ez rendezve lesz. Az SZVB azon van, hogy az elszámolást a Közös Képviselő csak akkor írja alá, azaz fogadja el, ha az SZVB nem lát benne kivetnivalót. Természetesen olyanért fizetni, amit valaki nem is vett igénybe ill. fogyasztott, az elfogadhatatlan kategóriát teljesen kimeríti. Erről részlet akkor lesznek, ha prezentálta a Mota az elszámolását.

4: Közös Képviselőnek kell. Egyelőre ne fizessen senki, 3. pont miatt!
Előzmény: TopicTomi (481)