Elvie Creative Commons License 2008.10.14 0 0 283
Nálam a kettő az kettő! :D Ha három lenne, azt írtam volna :) Valóban, reggel megyek először, aztán munka, fél 9-re hazaérek, akkor elmegyek megint, és lefekvés előtt már nem, hiszen "most" voltam! :) Volt olyan is, hogy elég lett volna csak a reggeli pisilés, este nem kellett, és éjfél körül mikor lefeküdtem, akkor jutott eszembe, hogy nem voltam reggel óta. Nyomkodtam a hasamat, éreztem hogy van benne, de nem kellett igazán. Viszont sejtettem, hogy ez nem egészséges dolog, így hát kénytelen-kelletlen felkeltem és pisiltem egyet. Így már értem a történetedet, amikor azt írtad, hogy kibírnád egy egész napig is! :) Simán ment volna reggelig :)
Nem tudom, hogy aznap mennyi lehetett, de nem volt különösen nagy mennyiségű. Inkább átlagos.

Amikor a fesztivál volt, aznap borzasztó meleg volt, úgyhogy szerintem ez lehetett az oka, hogy nem kellett. Nem vagyok egy izzadós fajta, de dőlt rólam a víz! :) Sajnos nem emlékszem, hogy mikor mentem el utána pisilni... :(

Ja, igen a mérés. Tudom, hogy megígértem, de azóta se tettem meg... Utálom a vizeletvizsgálatokat, és utálok dobozba pisilni. Van egy kis gátlás bennem eziránt :( Az Urinelle-lel meg egyszer jól lepisiltem magam, úgyhogy félek tőle :)
Nem ígérek semmit, de azt maximálisan megtartom! :) Lehet hogy egyszer bekattanok, és tényleg lemérem :)
Előzmény: Alfrédi (274)