Elvie Creative Commons License 2008.10.14 0 0 282
"Nem az a fogós kérdés,hogy miért kell nekik pisilni mindig!Hanem az,hogy ha társaságban vannak,minek mennek többen egyszerre!"

Ezt már lejjebb valaki kifejtette, hogy egyrészt persze "mai" szokás, frizura, smink igazítás, és dumálás. Én pl nem mindig hívok magammal barátnőt, simán el tudok menni egyedül is, sőt sokszor jobb is, mert gyorsabb, de van olyan ismerősöm is, aki nem tud egyedül lenni!! :S Az elég fárasztó! Mindig el kell kísérni!
Koncerteken, vagy bulikban azért is jó együtt menni, mert a wcben halkabb a zene, és értjük egymást. Sokszor van az, hogy komolyabb témáknál beszaladunk pár percre beszélgetni. Lehet, hogy ilyenkor is azt hiszitek, hogy pisilni voltunk :)

A másik ok az ilyen ősi dolog, én is itt olvastam róla. Amikor a lányok pisilnek, akkor guggolniuk kell, míg a fiúk állnak, így ha veszély van, mi sebezhetőbbek vagyunk, mert egyrészt nem látjuk a veszélyt, másrészt nehezebb elfutnunk. Így mindig ketten, vagy többen jártunk pisilni az ősidőkben, hogy figyelmeztessük egymást :D

Előzmény: Mickeyboy25 (273)