Bálint, András! Szerintem tényleg - ha van időtök - üljünk le ezen a rövid hétvégén egy pár finom sör mellé, és személyesen beszéljük át ezt a vízfelmelegítés témát. bevallom őszintén, én azt hittem értem, de akkora lett a szerintem a hozzá nem értő emberek (másik fórumon is többen kommentálák) számítási módja közti különbség hogy elvesztettem a fonalat :-)
Abban Bálint (bútorasztalos) is egyetért hogy Neked van kellő szakértelmed, nem a portásnak, gondnoknak, nem az XY AFM ügyintézőnek, csak szeretné pontosan tudni a számítást, és fél attól, hogy a felhalmozott plusz pénz nem oda kerül talán ahova kellene (?? de lehet hogy nem így gondolja :-D, szóval inkább ugy mondom hogy van ilyen érzésem).
Talán eljutott arra a szintre a beszélgetésetek hogy vagy lezárjuk vagy megoldjuk, de fórumon szerintem már korábban is felesleges volt.
Minden más nem a Mandalához kötődő dolgot meg szerintem feleslegesen feszegetünk (gondolok itt centerházra). Az én véleményem az, hogy a CÉG-et András ismeri, sok munkatársa van ott, biztosan sokmindenbe belelát. Abban is egyetértünk talán, hogy Bálint pont a másik oldalt ismerte meg. Végeredményben pedig olyanról folyik a vita, amelyben mindenki közvetve érintett :-)
És szerintem abban sincs vita, hogy az AFM nem szociális intézmény, elég nagy haszonkulcsal dolgozik, de ugyenezt teszi minden más intézet is, az is, akit most a Centerház kapott meg. És talán azon sem kellene vitázni, hogy ahol pénz, ott korrupció van, Bálinttól tudom sok ilyet hallott centerház kapcsán, és nagy naívság lenne azt állítani, hogy nem igazak, és ha levonjuk belőle a közvetettséget, még akkor is biztosan marad ott nem tisztességes mozzanat. Azt pedig végképp le kell szögeznem (mert igazságérzetem így kívánja), hogy ahogy én ismerem Andrást, ha valakinek nincs köze ahhoz, hogy a CÉG kapcsán negatív vélemények születnek, korrupció, benfentesség jön szóba, az András maga.