zsalesz206 Creative Commons License 2008.10.13 0 0 4779
Igazad van, hogy neten keresztül nem lehet megmondani, csak gondoltam ti vagytok jártasak ebben a szakmában, esetleg valakinek volt már hasonló problémája, én nagyon kezdő vagyok. Szerintem engem nagyon csúnyán átvágtak, mert akitől vettem azt mondja, semmi baja nem volt nála. Viszon fektetve és állítva is egyaránt ömlik ki az olaj. Soha többé nem veszek használtan semmit. Csalódott vagyok nagyon.
Röhögjetek ki de akkor is leírom mi történt.
A vaterán vettem a gépet. Jó állapotban lévő erős gépnek volt hirdetve. Azt tudtam, hogy kézvédő nincsen rajta, üsse kő megoldom. Ma jött meg a gép, már a kibontás után jött az első meglepetés. A burkolat körbe meg van olvadva, nem tudom mit csinálhattak vele. Ok. ha működik még ezt is elnézem. Próba. Első rántásra a kezembe maradt a berántó, már nem volt őszinte a mosolyom, nekiálltam megcsinálni. Kész. Nagyon könnyen beindult, kezdett örömmel telni a kicsi szívem. Feltettem a láncot és a feszítőt, gondoltam megpróbálom a vágást. Ekkor jött az említett probléma, miszerint orán-száján folyik az olaj. Szóltam az eladónak aki egy mondatban lerendezett:
"Szia!

A fűrészt én használtam,a kandallóba való fa apritására.Jól müködik és nincs vele semmi gond.Ha teljesen hibátlant szeretnél vásárolni akkor javaslom az újat ami 50-60 ezer forint.

Visszavásárolni nem áll modomban.

További szép napot.

Nem is vártam mást. Aki minden lelkiismeret furdalás nélkül át vágja a másikat, az már csak ilyen válasszal szolgálhat.
Ma 13.-a van nekem abszolúte nem szerencsés nap. De sokat tanultam belőle, csak sajnos 20000 Forintomba került.
Ez lenne életem első láncfűrészénk története...
Előzmény: LandCruiser (4769)