flashbang Creative Commons License 2008.10.13 0 0 23513

A katona hang alapján nem tudja megkülönböztetni a saját lövészt az ellenségtől Max azt tudja megmondani AK val vagy M4 vagy mással lőttek. De hogy az kinek a kezében volt amikor tüzelt na azt már nehéz megmondani.

( elvehették, a másik is használhat olyan fegyvert stb milló példát lehetne rá felhozni, nagyon bizonytalan és félrevezető információ forrás lehet a puszta lövéshangra hagyatkozni)

Gondolj bele itt napi realitás egy kombinált amerikai,  cseh, román angol  magyar művelet, Mindenki hozza a saját cuccát. Szemben velük a felkelők szintén saját holmival amnek a hangja azonos mondjuk a cseh vagy román AK val, magyar AMD  vel. Tüzharc esetén mit lehetne belőle megállapítani? AK val qrvara lőnek valakik valamit/ valakit.

 

Sword

A felkelök kezében már most lehetne M4 mert zsákmányoltak belőle eleget. De nem teszik mert nem szeretik ahogy Python mondta mágiával egyenértékű számukra a tisztitása. Addig van a kezükben amig a kamerának rázogatják, hogy tessék ezt is meg tudtuk szerezni, majd eladják Pakisztánba.

Egyik ismerősöm járt nemrég Peshavarban ahol a következőtt látta a helyi piacon. . Egy paki hardver árus a csövénél fogva verte a földhöz az M 16-ost úgy próbálta kirázni a csőbe szorult ( valószinüleg belerohadt vagy nem belevaló lőszert). A műanyag tus már rendesen repedezett az ütések miatt de a dolgozó csak folytatta.


 

 

 

Előzmény: Big-B (23503)