Vikk80 Creative Commons License 2008.10.13 0 0 1116
Hali!

Na most mondok olyat, hogy mindenki elámul! (najó nem)

Szóval sokszor írtam már, hogy milyen jó a Lenkei vitamin, meg azt is, hogy szedem, érzem a jó hatást, de azért óvatosan kezelem és keresem az ellenérveket.

Most voltam Thermográfiai vizsgálaton.
Itt kb leírták, milyen bajaim vannak (és tényleg, előbb mondta az orvos, mint én) és még egy két dolgot amin meglepődtem, de csak a lényeget írom le.

1. gyenge az immunrendszerem (C vitamin szedés mellett??) (mondjuk most sem érzem magam betegnek)
2. csontkopási/meszesedési problémák (Calmag mellett?) (na ez stimmel, mert épp ezért szedem a calmagot. Kérdés, hogy rosszabbodott-e azóta az állapotom és hozzátenném, hogy eddig minden orvos (természetgyógyász is) azt mondta, Ca/Mg-ot óvatosan kell szedni, mert nem megfelelő szedése esetén problémát okozhat)
3. Qva erős Bélflóra hiány!!!! (közepes vitamincsomag. nokomment)

Namost Lenkei terméket szedve a fentiek elég érdekes dolgok nem???

Az biztos, hogy vitaminra szükség van. Kérdés csak az, miből mennyire. És visszajutottunk az eredeti kérdéshez.

U.I.:Lenkei termékét szedve jól érzem magam. Nélküle jelentkeznek a tünetek. De ha jobban meggondoljuk, akkor a KV-nak is jó hatása van előszőr, aztán később jön ránk a fáradság, az utóhatás.

Na ezen most mindenki elrágodhat, mint a gumicsonton. Én megpróbálok lejönni Lenkei cuccairól és áttérni másra. Valami olyanra, ami az én alkatomhoz van "faragva". Remélem sikerül.