LandCruiser Creative Commons License 2008.10.11 0 0 4667

Kösz Wector ! Jó hogy jöttél, mert már licitáltam a termékre. Mert gondoltam......-Mi bajom lehet ? Max nem jó... :):) De vissza is mondtam. Így biztosan nem lesz belőle baj. A hirdető elöször azt írta 40cm-es vezetőre való. Írtam neki, hogy ez már nem igaz, mert a 72 szemes 50es vezetőre való. Na mindegy nem ragozom. Kösz !

 

Buche, a kérdésedre Gypsy meg is válaszolt. De én is leírtam ezeket pl. jó anyagminőség...stb. Karburátort állítási "problémám" pedig adódhatott abból is, amit a szervízes is mondott, hogy valószinű szennyeződés kerülhetett bele, és ez volt az egyetlen gond. Állítgattam jómagam is, de miután össze vissza tekergettem, jobbnak láttam tényleg ford.szám mérővel, és olyannal beállítatni aki minden nap ezt csinálja. Miután elmagyarázta telefonon ezt a karbi állítás dolgot, hát....azért nem olyan egyszerű az.(nekem legalábbis) Gondolom a Stihlen is van karbi állítócsavar.

Tanksapka....Igen valóban, ha ráhuzom kézzel, nem minden esetben sikerül lelazítani is kézzel. De van a tanksapkán két fül ami közzé ha berakok pl. csavarhúzót, akkor sima ügy, és ezt a két fület ha valaki letőri, annak a cirkuszban a helye, az erőmüvész porondod. :) Nem úgy mint a Stihlnél az a félkőr alakú gyenguszka fül. Na, hát nekem van egy véleményem a Stihlről. Ne értse félre senki, nem azt mondom hogy szar, mert amelyikeket én használok/használtam azok közel nem voltak olyan igénybevételnek kitéve, hogy megalapozott véleményt mondjak róluk. ÉN NEM TESZEK ILYET ! Amíg nincs egy gépről messzemenőkig tapasztalatom. Ha érted mire gondolok............. !!!!!! Amúgy eszembe jutott valami,ha már rákérdeztél milyen előnyei vannak a Dolmárnak.....A Dolmar 7900-as a 80cm3 vel nem ráz jobban mint PL. a 023-as Stihl fele annyi köbcentivel, és ez ha egész nap dolgozik vele az ember, azért ez nem egy elhanyagolható dolog. Söt jobbat mondok, a Dolmar 7900-es ha forgatva van, egyáltalán semmiféle rezgése nincs. Alapjáraton is minimálisan mocorog a földön. Buche, amúgy ne vedd a szivedre, én soha nem kötöszködi akarok veled, csak egyszerüen nem birom ki......:):) A multkoriban is volt egy hozzászólásod, és nem reagáltam rá. Hát ne tudd meg..... mit éltem át, hogy vissza kellett fogni magam :):) Szerintem indokolatlanul akarsz sztárt csinálni a Stihlből. És számodra nem létezik más. De nincs harag ! Alig várom  a következő hozzászólásod :):):):):):):):)

Előzmény: wector81 (4644)