Nickhalálra váró bor sörmester Creative Commons License 2008.10.10 0 0 66369

Ez egyre valószínűbb. Bár a másfajta élet nem feltétlenül jelent rosszabb életet is egyben.

 

 

Ez olyan, mint amikor a klímaváltozással kapcsolatban azal érvelnek egyesek, hogy Kanadában vagy Szibériában pl. még hasznos is, mert lehet majd rizst ültetni. :-) Persze, ha ezer éveket nézel, akkor lehet majd. De az ÁTMENET évtizedeiben előbb minden kipusztul szépen.

 

A dolog nem úg ynéz ki, hogy kedden még minusz 10 fok volt, de szerdára plusz 20 lett... ezzel még lehetne is valamit kezdeni. Azzal viszont nem tud a növénytakaró mit csinálni, ha nincsen kiszámítható időjárás (klíma).

 

Az emberek is így vannak ezzel. El lehetne éldegélni harmadennyi nyersanyagon is, ez nem probléma. A probléma az átmenet.

 

 

 

 

Ha igazad lesz, az sem az armageddont jelenti, mert lehet, hogy az emelkedő élelmiszerárak kegoldják a problémát és éhen hal a fél világ.

 

 

Hát neked legyen mondva, hogy a probléma megoldása az, hogy éhen hal a fél világ... ám ez nem armageddon, csak a piac működése. sőt, ha mázlink van, közvetíti is a tévé. Nálunk még kicsit jobb is lesz az élet, és megnézzük a Barátok Közt után, hogyan működik a piac Indiában. Nem armageddon, áh.

 

Csak arra kell nagyon vigyázni az ilyesfajta szexnél, hogy melyik végén van az ember a fasznak.

Előzmény: kilenctizenegy (66329)