qwaevisz Creative Commons License 2008.10.10 0 0 3581

csak három hete romlott volna el a szökőkút? most nem tudok naptárat, de én régebb óta nem hallom a csobogást.

az szép, hogy ő sincs megelégedve a garanciális hibák kezelésével, mint ahogy én sem vagyok megelegedve az orrvadászok brutalitásával és a nagy iparmágnások környezetszennyező gyáraival, az őserdők írtását nem is említve.. csak hogy én is mondjak egy példát: lakásunk mellett 7-8 hónapja be van jelentve, hogy penészes a térkő.. szém számmal élnek benne állatkák, nyáron elég büdös is volt, stbstb. még híre sincs a javításnál, mikor rákérdeztem az volt a válasz, szerepel a hibalistán..

.. de mind1, szerintem kiveséztük a témát :) a gondokunk olyan amilyen, mint mindenkinek, megvannak jó és rossz tulajdonságai, és mint mindenkiről lehet véleménye mindekinek róla, aki valamelyest ismeri. nem szükséges meggyőzni engem (nem is egészen értem miért jó ez neked), és nekem se célom mást meggyőzni.

 

a szökökút egy példa volt.. ha 10e ft-on múlna az általam problémaként felsorolt dolgok megoldása, akkor én fizetném ki a teljes közösség számára anoním módon

 

az ügyviteli díjat pontosan nem tudom, de a közgyűlése kapott elszámolásban szerepel.. lehet hogy csak 1.3.. de régen volt kezemben, ha hülyeséget írtam akkor bocsánat (de nagyságrendben nem hiszem hogy nagyot tévedtem)

 

a vérfolttal kapcsolatban személyesen semmit nem tudok, mesélte egy barátom akinek mesélte egy barátja :-) szoval ha még az igazat mesélte mindenki akkor is nálam már picit színesebb :) .. de amit én hallottam abban meghalt valaki..

Előzmény: sg2 (3580)