A „szarást” ugyanis Iszaknak írtad.
De rólad - és ha jól emlékszem te reklamáltál a stílusom miatt.
Hát igen, mondjuk aki abban a hónapban született, lehetne skorpió is. Akár nő is lehet, persze. Ugye? :-)
Pölö én is. :-)
Gondolom a barátnődet naponta erőszakolják tízen, mert hogy tudja, hogy milyen az. Jó társaságba jársz te is.
Nőgyógyásznál járt párszor, tudja milyennek kellene lenni egy vizsgálatnak. Nem ilyennek.
Egy barátnőmnek azért lett császár az első gyerek, mert a doki buliba ment és nem akarta kivárni hogy vajúdjon még az anyuka.
Hát persze, hogy így volt, hát persze…. Téged mindenki hülyére vesz? Miért hagyod?
Tudod a doki mondta a kismama előtt a többieknek.
Te reggel 8-től dolgozol este 7-ig? Figyelj, téged valaki nagyon kizsákmányol.
Te írtad hogy dolgozni kéne 8-tól este 7-ig. Meghogy a gyerek magánügy.
Egyébként rendkívül megható, ahogy éjjel az én hozzászólásaimat bogárászod, ezt kedveskedésnek veszem, ámbár nem értek vele egyet, én inkább aludnék a helyedben, ha már annyit dolgozol…
Más témában kerestem, csak megláttam egy kedves hozzászólásodat, utána kezdtem el böngészni.
Egyébként meg "uram" a francos nyavalya.
Miért kéne a férjemet uramnak szólítanom?
Babco és a gyereknevelés:
Egyszer jött ki a gyerek: Jossz a számtogép, apa mondja baszd meg az anyád.
Ez Apa és a gyereknevelés. Apa kapott is érte.
Babco és az egzotikus kaja:
Babco nem szereti a roston sült tengerimalackát. Baj????
Jelzerm, késöbb megvették. :-)
Jelzem, később sem vettünk skorpiót. Baj?
Pironkodva jegyzem meg, hogy miközben rohantam lefelé a macákkal és nem tudtam, hogy a férjem lazán eloltja-e a tüzet vagy már lángokban áll minden, megfordult a fejemben hogy vajon jóképű tűzoltók jönnek-e, olyanok, akiket naptárokon látni lenge öltözékben. :-) Na ilyesmik jártak a fejemben:
Igen, így volt. Baj? :-))
A térdem csapkodom a röhögéstől. Te figyelj már, megláncolni nem akarod ????
Most hogy így mondod, az lesz a megoldás. :-))
Igazad van kedves Babco, nincs sok közös bennünk.
Hűűűű de megkönnyebbültem!!!! :-)))