Törölt nick Creative Commons License 2008.10.08 0 0 2087

Nos első körben minden tiszteletem a Tiéd, plusz három piros pont! ;-)))

 

Ezek szerint, ha napi szinten viselsz combfixet, némileg igazam lehet a kényelmesebb viselet kapcsán, hacsak nem csábítasz el minden nap valakit... :-)

 

Egyébiránt érdekes a harisnyatartó "misztikuma". Valóban adrenalin növelő hatású, de ugyanez elmondható a combfixről is. Ugyanakkor a praktikussági skálán (a hölgy szempontjából) megelőzheti azt, hisz egy harisnyatartó ára párezer forint, a hozá való harisnyáké viszont jóval olcsóbb, mint "önhordó" társaiké. Ha jól néztem, kb. a tizede, ami eléggé jelentős tud lenni a költségvetés szempontjából. (Ha mondjuk valaki havonta egyszer vesz fel ilyet, akkor nem igaz, de napi szinten...)

 

Ami egyébként a hétköznap közönségességét illeti, szerencsére mi hapsik nem így gondoljuk. Bár nem annyira feltűnő, mintha pl. nem lenne rajtad felső, de bizonyos helyzetekben kimondottan észrevehető, ha egy nőn combfix, vagy harisnyatartó van anélkül, hogy direkt láttatni engedné. Pl. a formák halványan sejlenek a szűkebb nadrág, vagy szoknya révén. Nos nekem soha nem a közönségesség, ami eszembe jut a látványról...

Előzmény: 2heroine (2086)