Giacomo Gianni Geronimo Creative Commons License 2008.10.08 0 0 849

Tényleg, nyugaton hogy oldják meg a "celebek" nudizmusa és a nyilvánosság viszonyát?

 

Marilyn Monroe köztudomásúan nudista volt, de akkoriban még nem követték minden lépését fotósok még egy ekkora hírességnek sem. Néhány év múlva Jackie Kennedy meztelenül strandolós képéért már több tízezer dollárt fizetett a Penthouse. De én nem is a Katerina Witt vagy Angelina Jolie féle sztárokról beszélek, akiket a Playboyban vagy sok filmben különben is meg lehet nézni meztelenül.

 

Mi van azokkal, akik nem ilyen jellegű előadóművészek, hanem másért celebek? Lady Dianáról is készültek topless fotók, meg állítólag Angela Merkel is nudista. Megjelenhet egy meztelen fotó egy ötvenes évei végén járó német kancellárnőről? Hogyan strandol ő, amióta híresség lett? Mert a kamerás mobilok terjedésével egyre ritkulnak azok a helyek, ahová el lehet vonulni. Már Formentera se az, ami volt, saját magam tapasztaltam. Állítolag Isle de Levant még elvonulós hely, de ki tudja, meddig.

 

Szerencsére a szaunákban még nem divat a filmezés, de ahogy ismerem az országot, nálunk ez is megjelenne, ha több lenne a meztelen szauna és híresebb emberek is járnának. 

Előzmény: mlas (848)