Esetleg anyádat 15 évesen holt részegen? Amint éppen lehányja a barátnőjét? (:-)
Miért is ne, ha volt ilyen...:)
Ja, hogy anyád nem vot részeg? Biztos vagy ebben? :-)
Bízom benne, hogy volt. Tudod, a szenteket lehet tisztelni, de szeretni, azt egy cseppet se. Az embert pont a stiklijei, a kis, másoknak jelentős mértékben nem ártó normasértései teszik szerethetővé.
Abból fakad hogy nem tekintitek a gyereket embernek. A gyereknek is van méltósága és emberi jogai. Ezt tagadjátok itt többen.
Ez neked szerintem az alaptévedésed mások véleményének megitélésében. Itt senki nem a gyerek ember voltát, vagy emberi jogait tagadja, hanem az emberi jogoknak azt az értelmezését - korra, nemre tekintet nélkül - amit itt te próbálsz képviselni. Én nem azt gondolom, az ovodai szitudban, hogy a gyerekeknek nincs joga ebben dönteni, hanem azt, hogy a felnőttnek sincs. tehát, én akkor fényképezek egy udvart (már ha jogszerűen vagyok ott), strandot, teret, buszmegállót, amikor akarok, tekintet nélkül arra, hogy mi az ott lévők véleménye, és kontra, nekem is kuss a nevem, ha egy ilyen szituban ott tartózkodóként egy képre kerülök. (vazze 8 éve megjegyzi időnként valaki, hogy amikor a 2000-es prágai altglobos eseményről hazatérőben a buszon forgatott a TV2, engem mutattak a leghosszabban, amint elégedetten tömöm a hájas agyamat. És? Röhögök rajta....)
Ettől gyökeresen különböző szitu a kukkolás, a más után leskelődés, a paparazzi-tevékenység, ami viszont tényleg etikátlan, és irtandó.
Bízok benne, hogy nemsokára ezért itthon legalább öt év fegyház fog járni.
Már akkor is itt kellene hagyni az országot atomsebességgel, ha felfüggesztett, mert az bőven egy sokkal élhetetlenebb diktatúrát jelentene, mint mondjuk a 70-es évek...
ÜdV