sg2 Creative Commons License 2008.10.07 0 0 3559

Érdekes amit írsz, különösen azért, mert nekem a mai napig van admin hozzáférésem a fórumhoz, bár soha nem használom. Egyáltalán nem lehet az admin oldalon olyan információt kiszedni amit Te mondasz (pl. ki-kinek milyen privát üzenetet ír). Ezt honnan vetted? Adminként egyedül az admin privát üzeneteit látom, de hidd el azok nem túl izgalmasak :) Kit érdekelne amúgy hogy ki milyen privát üzenetet ír? Mindenkinek van email címe, azt is tudnak egymásnak küldeni, vagy szerinted az emaileket is "lehallgatja" egy harmadik fél?

 

Nem azért hívtuk át arra a fórumra az itteni hozzászólókat, mert ott van lehetőség más privát dolgainak követésére, hanem mert átláthatatlan volt ez az ömlesztett hozzászólás mennyiség. Több lehetőséget is megnéztünk a http://www.freeforum.hu/mandalakert vagy a http://mandalakert.blog.hu/ is ezeknek a próbálkozásoknak a nyomai. Nem valami felsőbb hatalom akaratára történt a váltás, legalábbis én nem számítom magam annak, és még az az egy-két ember aki a szabadidejéből áldozott erre, szintén nem.

 

Klikkesedésről: az én szememben az a klikkesedés, amikor egy csoport kizárja annak lehetőségét, hogy bárki más csatlakozzon hozzájuk. Te hol látsz ilyet? A D épületben pár táncoktató lakó táncórákat adott az önként jelentkezőknek. Te is mehettél volna. Vasárnap ismerkedést szerveztek, Te is jöhettél volna, M is jöhetett volna. Sokan voltunk ott a B-ből is, C-ből is, nagyon jó volt a hangulat. Nem kötelező részt venni ezeken, nem baj, ha valaki nem akar megismerni másokat, de azért emiatt ne hívjuk már klikkesedésnek az egymást ismerő és egymással kommunikálni képes embereket!

 

Előzmény: qwaevisz (3558)