qwaevisz Creative Commons License 2008.10.07 0 0 3558

miért gondolja oly sok embert azt, hogy ő különb a másiknál, az ő normái az etalon, a nagybetűs ERKÖLCS? leírja valaki a véleményét, a saját hozzáállását a dolgokhoz, avagy a hozzá nem állását :-) és mint pirannyák rácsapnak, és ítélik. én is játszottam ilyet, 6 évesen, bizonyosan azért, mert az oviban volt mikor én voltam akit körülvettek a pirannyák, és jó volt visszaadni.
az nonszensz amit - nevezzük M-nek - M ír, ha nem tartja be a közösség alapvető szabályait, akkor nyilván van olyan pont, ahol lehet ellene fellépni. attól, hogy kívülálló, és ő ott akarja a kutyáját kivinni, ahol nem illik, még nem kevesebb mint az "etalon". pontosabban róla nem tudunk semmit, míg az "etalonról" annál többet, mivel szívesen megosztj(ák) bölcsességüket a közzel.
a legjobb, mikor alsó kis csetben olvasom, hogy töröljük az üzeneteit :-) mi ez itt kérem, Kínai Népköztársaság? ezután az lesz aki nem úgy szavaz a közgyűlésen, mint a hangos kisebbség, azt elássátok a Kertben? csak azért, mert sok ember nem tartja célravezetőnek a fórumon való vitatkozást, nem akarja hogy ismeretlenek kioktassák, még nem biztos hogy egyetért a konditeremmel, nem biztos hogy kielégítőek számára a gondnokunk ködösítései, és szinte egészen biztos hogy nem szeretne plusz tízezreket fizetni azért, hogy xy hazaérve tudjon kocogni egy közös tulajdonú futópadon, a fárasztó "shopping"-olást követően

Egy Virágszálnak nagyon igaza van.. közösséget építeni ekkora méretben nem lehet, itt klikkeket lehet létrehozni, amik létre is jöttek (pl. a nagyon büszke D klikk)

(és egy zárójeles megjegyzés a "cenzúrázott" fórumról, csak hogy ne legyenek kétségei senkinek: a fórum mögötti mozgások, ki mikor olvassa, mit töröl ki, kinek milyen privát üzenetet ír, hamradik fél által olvasottak, és az info el is terjed adott klikkekben)