Aurora11 Creative Commons License 2008.10.06 0 0 50769

A teleportáció szerintem csak egy szópatron,nem azt jelenti,mint amit a scifikben,vagy Egely könyveiben jelent.Csak annyit jelent,hogy amint az egyik állapotban csökken az energia,rögtön a másikban meg fog nőni,hogy az energia megmaradjon.Nincsen várakozási szakasz.

Igazad van.Olyan egy kicsit mint a szökökút három tartállyal.Ha az egyiken felfút a víz,akkor a másikon le kell csökkenie.Például,ha egy frekvencián az interferencia kioltást okoz,akkor ugyanazon a helyen más frekvencián erősítésnek kell bekövetkeznie,mert hullámok ide vagy oda az energiának meg kell maradnia.A detektor felfogható harmadik fotonnak.Ha a detektor és a A foton kölcsönhatásba kerül,akkor a messze levő B foton állapota is megváltozik.Mert ha a szökőkút alsó tartályából átpréselődik a víz a felsőbe,akkor a középső tartályra is kihat a kettőjük kölcsönhatása.Szerintem három foton ugyanannak a jelenségnek a három különböző arca.Régebben volt egy elképzelésem a Stern-Gerlach berendezés szétválasztott ezüstsugaraira.Egy másik berendezésben ha nincsenek árnyékolóernyők,akkor a már nem fog emlékezni arra hogy az előző ernyő melyik sugara hatolt be.Ebből arra gondoltam a kvantummechanila ugyanazt a valamit több színből nézi,más energiatartományből,és ezeket a képeket eltérő képződménynek nevezi,míg valójában ugyanaz a valaminek a különböző színű fényben készített alteregoi.A valóság,a fehér színben készített képe a képződménynek ezeknek a klünböző színű klonoknak az összege.

Előzmény: cíprian (50767)