Rolekszita Creative Commons License 2008.10.05 0 0 48517
Szió Mindenkinek!

Inkababa: Mekkorát nőtt Inka!!! Velünk minden okés,épp most jöttünk meg egy hatalmas nagy sétából, a drágám alszik is.Legalább nem rosszalkodik,még mindíg nagyon eleven.Már várjuk azt az időszakot amikor lenyugszik.Ő extrém hiperaktív. :)))))

Nagyon csini a a kabátba Inka. :) Nekünk is van kiskabátunk.És cuki lehet a kis rózsaszín pulcsiba is.Köszönet Zsombi nagyijának! :) Várjuk a képeket!

Nagyon remélem talizunk majd! Mi már nagyon várjuk!

Andii85: Üdv a yorkisok táborában! :))) Fogválátási időszak olyan 4-6 hónapos kortól 9 hónapos korig.A te kismanód már túl van rajta.Abban az esetben ha maradt neki bennt fog duplán (ez yorki „betegség“), azt érdemes kihúzattatni mert ha elkezd romlani tönkreteszi az egész fogazatát.

Hát a fürdetést azt mondják jobb havonta de mivel nálunk is az ágyban alszik én sem várok ennyit.Igazából ahogy érzem a szagát.Csak találd meg a megfelelő sampont ami nem szárítja ki a bőrét,amitől nem lesz olyan mintha korpás lenne.Azt ajánlották ha pl hetente fürdeted akkor használj gyógyszertárban kapható Nizorál sampont mert az nem bántja a bőrét.Ha meg kiengeded naponta akkor lábmosás miután bejöttök.

A szőrzetre, fésüld sokat és használj nercolajos sampont vagy sprayt, attól szép fényes lesz a szőre.Én ezt tudom javasolni. :)

És nem utolsó sorban Bettyke és Rita79: Csodaszépek és édesek a kutyik!Jajj majdnem lemaradt....Szilvamag37....a tied is cukorfalat. :))) 

És egy kép még augusztusról........Inka és Rolex :)))

Előzmény: Inkababa (48511)