makroska Creative Commons License 2008.10.03 0 0 5896
Kádár meg nagyobb gyilkos volt Haynaunál is .Bár Haynau idegeneket végzett ki addig Kádár a saját testvéreit honfitársait. PL: Mansfeld Pétert akkor végeztette ki ez a halálgyáros amikor éppen hogycsak betöltötte a 18.-ik születésnapját ,és ráadásul a tanácsköztársaság ünnepén 1959 Márc 21.-én. A kommunistákról meg a következö is igaz még:


Alekszandr Iszajevics Szolzsenyicin a kommunistákról

“A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak szermélyes boldogulása így kívánja.”

solzhenitsyn.jpgAz irodalmi Nobel-díjas, mélyen vallásos orosz író 8 évet töltött a sztálini börtönökben és koncentrációs táborokban. EGYÜTT - Oroszok és zsidók a cári birodalomban című két kötetes hatalmas műve már magyarul is olvasható, melynek jelentősége a Gulág Szigetcsoport című dokumentum regényéhez hasonló.
Mindkét mű kötelező olvasmány!

ADDENDUM - “The Gulag Archipelago, informed an incredulous world that the blood-maddened Jewish terrorists had murdered sixty-six million victims in Russia from 1918 to 1957! Solzhenitsyn cited Cheka Order No. 10, issued on January 8, 1921: ‘To intensify the repression of the bourgeoisie.’” (Alexander Solzhenitsyn, The Gulag Archipelago)