Derek Creative Commons License 2008.10.03 0 0 5895

"Ennek dacára a hetvenes években nyugati elemzők szerint szabad és demokratikus választásokon is nyert volna."

 

 

 Urban legend .Semmifele ilyen nyugati elemzes nem volt .A legenda alapja amit az akkori partpropaganda felfujt,amiben semmi rossz  nincs az o szempontjukibol vilagos hogy ezt tettek, en is ezt tettem volna. Az egesznek az alapja  egy ujsagcikk amiben MO-rol irtak es ezt  a cikk szerzoje egy ujsagiro jegyezte meg amikor keszitette Mo-on a cikket. Es ez az amit annyiszor emlegettek akkor ez egy ujsagiroi velemeny volt semmifele elemzes nem volt mogotte . az elemzes az mas

Az ujsagiro  a dunaparti 4 vagy 5 csillagos szallodai szobajabol es a drink barbol igy latta es a felszinen igy is latszott de azert senki a hatalombol nem merte volna ki is probalni ezt.

Hogy ez mennyire igy van arra jo pelda ,hogy a nagy nepszeuseguk hiteben se mertek reckirozni,hogy netantan a kettos jeloles idejen egy olyan szerezzen jeloltseget aki nem az MSZMP jeloltje . Ettol meg nem lett volna tobbsege annak az egy szem Rajk Laszlonak ha netantan nyer is a korzetben.Inkabb elotte teleultettek joval a kezdes elott a sajat kadereikkel a jelologyules helyiseget. Igy rajtuk kivul mas be se fert.

Előzmény: PuPu (5889)