PuPu Creative Commons License 2008.10.03 0 0 5889
Mondjuk ellenforradalmárral lehet vitatkozni és lehet esetenként egyetérteni vele, - ilyen volt például az általad kifogásolt 5863, 5868-as hozzászólása, - ezekhez nem kell semmit hozzáfűzni, - úgy igaz, ahogy leírta, ezekben nincs vita köztünk.
A másik két röffenet a tied, - ezekkel meg azért nem lehet vitatkozni, merthogy nincsen tartalmuk, ezek csak a te szellemi maszturbációd termékei, - miért is kellene kínlódnom velük?
De a kedvedért megteszem, feltéve, ha pl. az 5875-ös hozzászólásodat kissé cizellálnád, és megírnád személyenként, hogy mi is van a rovásukon, ami indokolná az életük elvételét, ami Kádár és Münnich esetében ugyan kissé érdekes lett volna.
Az olyan hüjeségekkel meg, hogy Kádár hogyan tudott hazudni meg hogyan nem - hadd ne foglalkozzak, - mellesleg a mai politikusokhoz képest Kádár egy morális gigász volt.
Aztán az meg teljes hüjeség, hogy csak Pesten történtek zsidóellenes atrocitások, vidéken is fordult elő ilyen, amikor például a hős forradalmárok zsidó szeretetotthonban randalíroztak, népünk nagyobb dicsőségére.
Azok szülei, akik most legutóbb a Nagymező utcánál üvegeket dobálva zsidóztak, ordítva és halálra rémítve az ott szórakozó gyerekeket és felnőtteket, akkor is kitettek magukért...
Kádár meg valóban idegen fegyverek árnyékában jutott hatalomra, csakúgy, mint Rákosi, Szálasi, Horthy, Ferenc József.
Ennek dacára a hetvenes években nyugati elemzők szerint szabad és demokratikus választásokon is nyert volna.
Bizony, az élet bonyolult, nehéz lehet benne jelszó-gyüjteménnyel eligazodni...
:O))))