Svarci1970 Creative Commons License 2008.10.01 0 0 16052

Üdv mindenkinek!

 

Én az Ispit, és a Tábornok urat kisérő személyzet voltam, és mint külsősként megélt élményeimet/véleményemet osztom meg veletek, hátha így hamarabb megnyílnak a HŐSÖK.

 

Először is gratulálok azoknak akik sikeresen teljesítették ezt az irdatlanmegpróbáltatásokkal teli távot, és azoknak is akik ugyan feladták a versenyt, de a Magyarországot képviselve helytálltak.

 

A körülményeket nagyon alaposan leírtátok, pénteki (előre nem látott) hőség, utána éjszakai (azért ez általános) hideg, után a szombati viszonylagosan ideális időjárás.

Én a 19 indulóból egy pár embert sajnos, még most sem ismernék meg az utcán, mivel eddig nem találkoztunk, és a versenyen is keveset láttam Őket, sajnos hamar kiestek.

Akiket láttam:

1. Andrást kb Korintoszig, addig néhányszor üdvözöltem/buzdítottam a kocsiból, addig szépen ment. Utána az eredménye magáért beszél. Nagy gratula! A kisfiadhoz is, aki kiérdemelte a minihős-plakettet.

2. János a maga kitartásával és taktikus ("érett") futásával, olyan mély benyomást tett rám, hogy Őt ajánlanám minden kezdő figyelmébe. Nagyon klassz volt, mint a segédcsapata is.

3. Csabi az újoncok "nyugalmával" vágott neki a távnak, és mint egy érett versenyző fejezte azt be. Sok-sok paradicsomot kívánok még a további futásaihoz! Reméljük a Tábornok úr ragasztása is nyomott egy kicsit a latba.

4. Nekem Fendrik Laccccccccci az ultrafútók egyik gyöngyszeme. Kinéz vagy 40-nek, erre kiderül 50 lesz hamarosan. Előre is: Isten éltessen még sokáig! Kívánom, hogy Simon Laci után (akit ezúton is üdvözlök, hiányoztál egy kicsit) 20 év múlva 70 évesen is sikeresen teljesíted a 6.-at! Ilyen időzavarban, ilyen tudatosan egyedül Ő képes csak futni. Azt hiszem szerencse sokak számára, hogy ott volt söprűnek. Egy momentum: Az utolsó (legális) találkozási lehetőségnél, benzinkútnál Ispi 95-ös ólommentessel kedveskedett neki.

5. Balázs egy külön fejezet. Az elején szépen ment, majd szombaton felállította a gyaloglási rekordját, és ezzel megint sikerült bebizonyítani, mind a maga, mind mások számára, hogy képes erre a teljesítményre. Gratula!

6. Remo a "bagós":-) Ennyit róla! Na jó, egy kicsit bővebben: ez a pali, mint egy kísértet mindig felbukkant a záróidőhöz képest 1-2 perccel előbb, majd sok külső segítséget nem vett igénybe továbbállt, és ... Hős lett! Gratula!

7. Utolsóként, de nem utolsó sorban a teljesítők között Móni is Remó-val egyszerre beérve Hősnő lett! Gartula!

 

8. Ervint nagyon sajnálom, sokáig küzdöttél, és gyanítom, ha eljössz a következő legális találkáig Ispiék tovább rugdalatk volna, talán... De azt gondolom Te már érzed, hogy mi kell még a jövő évi teljesítéshez, és szerintem Neked meg is lesz. Én szurkolok Neked.

9. Zoli a "hányás nagymestere", aki úgy ment közel 200-at, hogy nem maradt benne semmi, a hegyen meg már epét hányt. Ő volt Remó kísértet-társa. Neked is csak elismerés jár mindehhez!

10. A "hős majmár", Végh Ati a sérülésével szállt el, addig teljesen egyben volt, mind fejben, mind erőnlétben. Sajnálom Őt!

11. Ispi = Végh Ati Én még ennyire erősnek nem láttam eddig, szellemileg és testileg is ott volt, látszott rajta a felkészülés. Rettenetesen sajnálom.

12. Tábornok úr, saját bevallása szerint: "ezt sajnos eltoltam" Én úgy gondolom, Ispivel együtt vállalunk át a felelősségből, mert Nemea-ban nem gyaláztuk/hergeltük eléggé, ahhoz, hogy továbbmenjen, pedig szerintem is benne volt a teljesítmény. Jövőre vele ugyanott!!! Hajrá Tibor!!!

13. Levikém, én megértem teljes mértékben, amit átéltél, szerintem mindenki kiállt volna, kivéve a Lacccccit:-)

Vele az történt, hogy ment-mendegélt, majd rájött, hogy már csak teljesítő lehet, nyerő nem, ezért gondolt egyet, hogy kényelmesre vált, de jött a hír amit nem tudott feldolgozni. A Garab kocsijába rakott cuccát ellopták, mikor Garabék fürdőzgettek a tengerben... Hát az zsír új cipő, és a sokat próbált melegcucc hiánya elég kemény lelki-terror volt. Sajnállak, de ahogy Te mondtad jön a megújulás, nézel egy másik versenyt magadnak egy időre, és majd csak akkor jössz vissza, ha feltöltődtél újra. Ehhez sok siker!

14. Tamás majd el feledtelek, pedig nehéz lenne:-) Azt gondolom ez a teljesítmény teljes embert kíván minden téren. Sérülten nekivágni elég rizikós dolog, ezt a Te eseted is bizonyítja, és azt hiszem lélekben sem voltál olyan erős, mint pl. 2006-ban, ha jól emlékszem. Remélem sikerül megbékélni magaddal, ezzel a teljesítménnyel! Sok sikert a továbbiakban!

 

A többieket nem sorolom, mert nem nagyon találkoztunk, de Nekik is egy nagy GRATULA!

 

Gratulálok még a többi kisérőnek is, akik (mint Kazuár megjegyezte: "futni egyszerűbb volt") teljesítményükkel hozzájárultak a sikerekhez. A jövöben jó lenne, ha a kisérők még jobban meg tudnák osztani a feladatokat, mert a többeket kísérők a szétszakadó mezőny miatt eléggé szorult helyzetbe tudnak kerülni. Ez idén spontán módon, de elég jól rendeződött, azt hiszem. Egyedül talán Andrásnak és Levinek nem sikerült megfelelő/hatékony segítséget nyújtani.

 

Üdv: Svarci