"ezzel nem tudok teljesen egyetérteni."
Lehet, hogy az autósok viselkedése csak csepp a tengerben itt, de azért itt is ott van: sokan nem indexelnek a körforgalomból való kihajtás előtt, emiatt nem lehet normál tempóban bemenni a jörforgalomba, sőt vannak olyanok, akik szinte megállnak az elsőbbségadás kötelező táblánál. Az ilyen autósok miatt csökken a körforgalom átbocsájtó képessége. Budakalászon ezen túl az is gond, hogy egyidőben túl nagy terhelés éri azt a körforgalmat, ami így visszaduzzasztja a még nem túl erős irányokat is. ráadásul a hídról szentendre felé sem lehet haladni, hiába kerülné ki a körforgalmat, mert ezt a sávot is megfogják az araszolók.
Mivel én Lupa felé mentem, a békási dolgokról nem tudok. Azt láttam, hogy visszafelé jőve a pesti felhajtótól araszoltak az autók, ami azért nem nagy élvezet.
Kíváncsi vagyok, ha elmúlik az újdonság varázsa, hogyan fog működni ez a lehajtó ág, főleg, ha teherautók és buszok is megjelennek nagyszámban.
Tudja valaki, hogy annak a körforgalmi csomópontnak mennyi az elméleti áteresztő képessége? Ha jól emlékszem, napi 50e körüli forgalmat várnak a hídra, aminek nagy része azon a körforgalmon menne át, és még a hagyományos üzletközponti forgalom is.
Érzésem szerint kicsit alul van tervezve, de majd az élet eldönti.