A hibriddel az a baj, pillanatnyilag nagyon drága. Nézzük a Priust, tudatos vezetéssel remek a városban, menet közben amikor lehet és állva természetesen benzin felhasználás nélkül. Fékezéskor visszatáplál, na ez nem derült ki halandó ember felé, hogy mekkora ennek hatásfoka. Amikor működik a benzinmoci, akkor optimális paraméterekkel működik, nem "egyszerű" benzinmotor. Az akksikat visszavezetik a gyártásba, nem mernének bármiféle környezetkárosítás elkövetni, ebben biztos vagyok. Sztem az akkuk a gyenge pontok, meg az infrastruktúra - a hálózatból tölthetők felé akarnak mozdulni, -jó, itt meg cipeljük a banzinmocit, és HONNÉT VESSZÜK az áramot???-ugye nem szén/olaj erőmű...?
Na ezek a hibridek ma működnek, a Prius kb 10 éve, a többi csak elmélet. Üzemanyagcella, hidrogén előállítás, tankolás... amúgy az üzemanyagcellás is hibrid, mert a pillanatnyi csúcsokat akku/kondenzátor segíti ki.
A dízel más kérdés, komoly szakemberek szerint a környezetvédelem szgk-k esetében vissza fogja szorítani (most ne engem szidjatok, meglátjuk). Nem véletlen jönnek a kis turbós benyások.
Ja és a hibridet tudatosan le lehet nullázni pl állandó padlógáz, extrém pályatempó nem az életeleme mint a 60-80 km hatótávú elektromos autót is biztos le lehet nullázni 20 km alatt... nekem elég lenne egy 20-30 KW teljesítményű autó 1-2 percre megduplázható kakaóval. Na de enne 4 litert . Komoly szakemberek szerint nem elképzelhetetlen 3-4 év múlva 1000 ft-os benzinár.