mdodger Creative Commons License 2008.09.26 0 0 3109
Sziasztok,

ez egy fórum, ami arra való, hogy beszélgessünk, és tapasztalatokat cseréljünk. Szerintem azért senki sem annyira felelőtlen, hogy megfelelő orvosi irányítás mellett kísérletezzen az egészségével :) Nekem nagy segítség az, hogy tudtok információt nyújtani, mert nekem a legelső rosszullét alkalmával azt súlykolták, hogy biztos pánikbetegség (a stresszre fogták, de azért utaltak a dologra). Ha ott beletörődök a dologba, akkor lehet, hogy most egy teljesen rossz gyógyszert szednék egy nem létező bajomra. Az orvos is ember és hibázik is, nem mindig kapjuk meg a megfelelő ellátást, mert az orvos esetleg nem elég alapos, és indokolatlanul nem végez el felesleges vizsgálatokat, hogy ezzel is időt, energiát és esetleg anyagiakat is spóroljon.
Én azért vagyok itt, mert a kórházi kezelés ellenére, nem javult érdemben az állapotom. A magas vérnyomásomat kezelték, de a többi panaszom még mindig megvan. Elküldtek fül-orr-gégészetre, aminek már előre tudom, hogy negatív lesz az eredménye. Ahogy olvasgattam a fórumot, valószínű, hogy Lyme-kór okozza a panaszaimat, de az is lehet, hogy magas vérnyomás vagy pánikbetegség, vagy akármi más, amire ráillenek a tüneteim. Azért jó ez a fórum, mert erőt ad a továbbiakhoz és mások tapasztalataival esetleg sok fáradtságot és felesleges kört tudunk megspórolni.

Gyakorlatilag a kórházi kezelésem azzal ért véget, hogy hipertóniával kezeltek, és felírtak rá pár gyógyszert. Ami közül magamtól elhagytam az egyiket (persze a háziorvossal konzultálva), mert nagyon levitte a vérnyomásom. A gyógyszerekkel sem éreztem magam jól, annak ellenére, hogy normális értékeket mértem, és másfél hónap kellett ahhoz, hogy elkezdjek foglalkozni a dologgal megint. Próbáltam időt adni magamnak, hátha nem szokta még meg a szervezetem a gyógyszert és az okozza a problémáimat. Ezen a fórumon kaptam a tippet, hogy esetleg Lyme-kór lehet a dolog hátterében. Most itt tartok, jövő héten megyek az orvoshoz és kérem majd, hogy küldjön el egy ilyen irányú vérvizsgálatra. Szerintem már ez is haladás. Lehet, hogy 1 lehetséges okot ki fogok tudni zárni, de az is lehet, hogy a problémák gyökerét fogom megtalálni.

Kitartást mindenkinek és ne bántsátok egymást :)
Előzmény: Törölt nick (3107)