prefixum Creative Commons License 2008.09.25 0 0 137

...hááááát...na jahhhh...., titkosítottak a svájciak.......hmmm......, mert akármennyire is hitték , hogy pontosan számították ki, mégis megtörtént a gixer.........

 

A kijeviek szerint az LHC miatt szakad az eső
  • MTI - ugyelet@mail.index..hu
  • | 2008. szeptember 25., csütörtök 07:36

    Az elmúlt két évtized legesősebb szeptemberét élik át a kijeviek. Az LHC gyanúba keveredett és az sem segített a helyzeten, hogy a svájciak titkosítottak több információt is.

    Sok kijevi szerint a svájci részecskegyorsító a felelős a szűnni nem akaró esőkért

    A svájci részecskegyorsító beindítását teszi felelőssé sok kijevi lakos az ukrán fővárosban két hete szakadó esőért - írta szerdán a Komszomolszkaja Pravda című napilap ukrán változatának online kiadása.

    Az elmúlt két évtized legesősebb szeptembere miatt elkeseredett kijeviek az újság szerkesztőségét ostromló telefonhívásaikban az Európai Nukleáris Kutatási Központ (CERN) óriási részecskegyorsítóját és a tudósok kétes, kiszámíthatatlan következményekkel járó kísérleteit hibáztatják az időjárási viszontagságokért és közérzetük megromlásáért.

    A cikk a hirdetés után folytatódik h i r d e t é s

    banner( 10110, 1382, 310, 232, 0, 0 )

    cont = document.getElementById( "uniq4979328" ).parentNode.parentNode; if ( cont.id == "microsite" ) { cont.style.width = "310px"; cont.style.marginLeft = "65px"; }

    További nyugtalanságot keltett az aggodalmaskodók körében az a genfi hír, hogy titkosítják a részecskegyorsító működésével kapcsolatos információkat.

    Az aggódók megnyugtatása végett az újság megszólaltatta Valerij Pugacsot, a kijevi Nukleáris Kutatóintézet nagyenergiájú fizikai részlegének a vezetőjét, aki elmondta, hogy a genfi részecskegyorsító több mint kétezer kilométerre van az ukrán fővárostól, így annak időjárására semmilyen kihatással nem lehet.