vakrepulo2 Creative Commons License 2008.09.25 0 0 13

Szevaztok!

 

a kb 4,5 éves sony t1-es fényképezőgépem most megint behalt (2 éves korában összetörtem az lcd-jét) most olyan az lcd-n homályos képet mutat, ami egy kicsit csíkozva is van és a fénykép is olyan lesz. Az asszony vitte el a szervízbe és persze nem jegyezte meg mi a baja csak valami olyasmire emlékszik, hogy: " chip vagy mátrix vagy ilyesmi", közben a szerviz 20-25-re rakta a javítatás költségét. Na most van egy csomó opcióm.

1)

Megjavítatom. Ez esetben tudtok nekem mondani olyan embert aki normálisabb áron megjavítja? Itt azért félek egy kicsit, hogy már másodszorra lesz szétszedve, nem fog-e hibák sorozatának okozója lenni. Mi a véleményetek?

2)

Új sony-t veszek. Azért sony-t - ami különben szerintem 20%-al drágább- mert különben dobhatom ki a spec memória kártyákat. Ez ezetben érdekel valakit a hibás maradék gép? + nem akarok sokat költeni, úgy kalkulálok, hogy 25 lenne a javítás, ehhez hozzárakok max 10-et hiszen a régi gépem újra cserélem, eredmény kb 35rupó. Ez azt jelenti, hogy elérhető számomra egy kb DSC_W120-130 körüli gép vagy a dsc-s700 körüli sorozat. Kérdéseim:

-Szerintetek ez a w és s-es sorozat tud annyit/jó annyira/szép anyira a képe mint a t1-esnek?

- Tartósak ezek annyira mint a t1-es volt? a szervízes pl fikázta

- Ti az 1-es vagy a 2-es opciót választanátok és miért?

 

Köszi

vakrep