zinaida Creative Commons License 2008.09.23 0 0 53

Szia

Bocs irtó húzós hetem van két vizsgám is lesz csütörtökön amirre egy halom anyagot kell keresnem neten és nagyon elvagyok maradva.

A másik: a páromnak van csak számlaszáma neki mondtam, hogy vegye meg a jegyet. felment az oldara, lecsekkelte, és azt mondta, hogy ez az 5 perces bigyó már a legelején is kijönn, vagyis ellenőrizni nem igen van idő.. Pl. mi meg sem találtuk hol lehet kiválasztani a helyet dunsztom sincs, hogy lehetne az általad kért helyre venni jegyet. cSak a két árkategoriás lehetőséget találtuk meg. Aztán párom elkezdett majrézni, hogy ez egy sz..r oldal, itt elég rizikos jegyet venni. Alapjában nem lenne gáz de pl. ha mi sem tudjuk megvenni a jegyet és visza kel utalnia  pénzt Magyarországra az elég sokba kerül (390 euronál meg pláne), arrül nem is beszélve, hogy ha Te is átultsz többet kell küldened mit a jegy ára mert ugye máshogy számol a magyar bank máshogy a finn és akkor még ott van az utalási díj is.

Vagyis elég sokat bukhatsz ha nekünk sem sikerül megvenni a jegyet. Nem akarom, hogy azt hidd lenyuljuk a pénzed de ha nem sikerül megvenni a jegyeket visszautalásnál bukni fogsz az biztos.

Jó lenne tudni mit gondolsz erről mennyit válalsz be.

Pénteken edzésen megkérdeztem az egyik csajt aki titkárnő a klubbunkban, mit gondol erről ő azt mondta valószinűleg azért van most igy mert jegyiroda tudni szeretné, mennyi jegyet foglalnak be az egyesületek, ezért most elég nehéz jegyet venni, nehogy az egyesületeknek ne maradjon az adott helyeken.

Párom azt mondta baromi könnyen megeshet, hogy nem sikerül lefoglalni óda ahová szeretnéd, illetve, hogy minket is kidob a rendszer. Ha nem jó jegyet veszünk bebukjuk a pénzt és tekintve, hogy én nem akarok kimenni az EB-re mert nagyon drága, elég sokat bukunk. Szóval ezek miatt sem írtam még meg a számlaszámot jó lenne mindent tisztázni, nehogy Te vagy én baromi rosszul jöjjünk ki a dologból.

Előzmény: oceanflower (52)