Mayer Aranka Creative Commons License 2008.09.23 0 0 3317
KÖZLEMÉNY

 

Révész Máriusz Fidesz - MPSZ  országgyűlési képviselő 2008. 09. 22-én este sajtótájékoztatót tartott és bocsánatot kért tőlem azért, mert a bíróság jogerős ítéletében megállapítást nyert, hogy Révész és a Fidesz jogsértést követtek el azzal, hogy valótlan tényt állítottak személyemmel kapcsolatosan.

 

Révész a sajtótájékoztatón ismét félrevezette a nyilvánosságot,  mikor valótlanul azt állította, hogy „Ezt a bocsánatkérést én már Mayer Arankának jeleztem, ha elmondja, hogy miből fedezték a vételár különbözetet a szülei” „Sajnos ezt a mai napig Mayer Aranka nem tette meg”

 

Révész Máriusz soha semmilyen formában nem jelzett felém bocsánatkérést, és soha nem tett fel nekem kérdést az üggyel kapcsolatban. 2005-ben tartott sajtótájékoztatója előtt nem keresett fel, és nem kérdezett meg, valamint az ügy tárgyalásain sem jelent meg. A három éves per folyamán sem ő, sem jogi képviselője nem tettek fel nekem semmilyen kérdést, ezzel ellentétben viszont nem válaszoltak az én beadványomra, melyben konkrét kérdéseket tettem fel.  

Írásban jelzett kérésemmel ellentétben Révész gyáva módon nem tájékoztatott a tegnap megtartott sajtótájékoztató időpontjáról, ahol ismét olyan hazugságot állított velem kapcsolatban, amire nem adott lehetőséget, hogy cáfoljam.

 

 

Budapest,    2008. szeptember 23.                                                     Mayer Aranka

Előzmény: PBGI (3316)