Törölt nick Creative Commons License 2008.09.22 0 0 45
Én is így voltam vele, én az egyik nap után még az egyébként nagyon kedves és rendes barátnőmet ki akartam tenni az utcára, pedig csak azt kérdezte meg, hogy mi újság a munkahelyemen. Persze, nem volt semmi, de itt leültünk beszélgetni és akkor döntöttem el, hogy munkahelyet kell váltanom, vagy vissza kell magam kéretni a régi pozíciómba.

Tavaly decemberben neveztek ki területi kereskedelmi igazgatónak, azóta csak b@sztatásból áll a munkahelyi létem. Az értekezletek, körtelefonok alkalmával mindig azt mondják a vezetőim, bezzeg a másik megye igazgatója milyen jó teljesítményre tudja sarkalni az alkalmazottjait és milyen jól megy neki. Korábban területi képviselőként jártam a boltokat, napi kapcsolatban álltam az emberekkel, járkáltam, mászkáltam, tárgyalásokat vezettem le...... most pedig a munkaidőm 60% adminisztráció, a többi pedig a vezetőim b@szogatásainak a hallgatása telefonon, e-mail útján, hetente egyszer személyesen is 2-3 órán át. Nem ösztönöznek... vagy legalábbis azt hiszik, hogy majd azzal ösztönöznek, ha az ország másik végében található megye igazgató jó teljesítményével jönnek... mondtam én nekik, hogy nem akarok igazgató lenni, de az elődöm se vállalta, nyögdíjba ment.

A lényeg... márciusban vérnyomás problémám lettek. Akkor kiderült, az EKG-n hogy van egy kisebb eltérésem... hoppá. Pedig rendszeresen sportolok, nem az elhízott, sörhasú 30-as vagyok. Egy hónap táppénz. Visszamentem melózni, az 1 hó táppénz miatt egy hétre sem engedtek el szabira, a lefoglalt balatoni dolgokat az utolsó pillanatban mondtam le... nah mindegy. Márciustól, áprilistól keresek állást és most találtam, régi pozíciómmal teljesen azonos, csak egy másik cég.

Válts, mielőtt az egészséged megy rá. Vagy ülj le a főnököddel és keressetek házon belül egy másik pozíciót.
Előzmény: toni.beko (-)