DJG Creative Commons License 2008.09.22 0 0 33048
Reménytelen, ezek teljesen szubjektív dolgok. A kék keretben levő véleményeket mindig is szorgalmaztuk, aztán valahogy mégsem akart senki nagyon írni ilyeneket (pedig lehet, csak tessék, csak tessék, folyamatosan). De azok legalább egy bekezdésnyi terjedelemben mondanak valamit. Az is nagyon szubjektív, de ha utána két-három másik ember is azt mondja, hogy jé, szerintem is, akkor már mégis csak van benne valami.

Ehhez képest viszont az ilyen egyszavas leírások semmire nem jók. Hogyan lehet osztályozni, például, a csokoládésság fokát? Vagy menjünk el a borászok világa felé, ahol felsorolnak tizenöt gyümölcsöt egy borhoz, de élő ember valójában nem érez ki ilyesmit abból a borból, talán az sem, aki írja, de mégis kellett a tesztbe a létező gyümölcsneveknek egy olyan kombinációja, amelyet még korábban nem írt le másik borhoz? :-))

Ami az aromatico.de és hasonló oldalakon van, szégyellem is a feltételezést, fujj, de nagyon az a gyanúm, hogy a forgalmazók reklámszövegeiből ollózódik össze, nem valami tesztelő csapat saját véleményéből...
Előzmény: katonalajos (33041)