Kaamilla Creative Commons License 2008.09.19 0 0 3070
Szia csuangce!
Abban egyetértek, hogy háborogsz mint a tenger. Megértem a betegséged, a megpróbáltatásaid, és tényleg jobbulást, egészséget kívánok.
Egy kicsit kemény vagy a tekintetben, hogy nem értesz egyet a hozzászólókkal, tanácsadókkal, hiszen ez a fórum azért van, hogy kicseréljük a tapasztalatainkat, akár tudásunkat, és szerintem ezzel mindenki így van, hiszen rábeszélni gyógyszerre senki senkit nem beszélt rá. Akkor meg mért nem beszélhetnénk bármiről, gyógyszerekről, gyógymódokról, és bizony az orvosok is tévednek néha. Erre példa, hogy BFeri a nekem felírt bétablokkolóra azt modta, hogy szerinte az én esetemben erős, és a net-en olvasta veszélyei is vannak, és beigazolódott, mivel kérdeztem a weborvost erről, és ő is ezt írta, hogy szerinte sem a Rytmonorm a megoldás. És látatlanba is ajánlott nyugtató hatású beta receptor blokkolót (propranolol) napi 3-x20 mg-ban.
Erről ennyit. Remélem azért, ha nem is jössz többet ebbe a fórumba, mi ugyan úgy véleményt fogunk cserélni. És remélem, hogy nem lesz kötekedés sem. Én pl. nem találtam semmi kivetnivalót Bferi modorában, sem oktató jelleget, cinikusságot, csak egy sajátos stílust, ami látom van akit zavar. Szerintem hagyjunk mindenkit érvényesülni, és ne a negatív oldalát lássuk csak a dolgoknak. Tartsuk tiszteletbe, hogy ha valaki veszi a fáradságot, és a másiknak hosszan válaszol, akkor mégis csak figyel rá, és a válaszadást jó szándékkal teszi. Én biztos vagyok benne, hogy jó szándékkal. Azt minden butuska ember tudja, hogy szívgyógyszert úgy is csak orvossal irat fel, viszont egy Validolt mért ne ajánlhatna valaki, recept nélkül kapható.
Előzmény: csuangce (3060)