low82 Creative Commons License 2008.09.18 0 0 1979

Sziasztok!

 

Az LG-t én is felhívtam, de ti így látatlanban sokkal jobban érzitek a dolgot... Ők is a kiegyenlítést mondták, de azzal bíztattak, hogy 3 év garancia van és folyamatos üzemben működik a gép, így ha bármi hiba van, az úgyis ki fog jönni a garancia letelte előtt. Ebben lehet valami, mert mióta lehűlt az idő, azóta be van kapcsolva.

 

Először megijedtem az 1000 watt környéki fogyasztástól, de most ott tartok, hogy nem sokkal több, mint 4-4.5 kilowattot fogyaszt el egy nap alatt, azért ez nagyon baráti. Remélem télen is jó lesz, állítólag az R410A gáz télen is remekel. Meglátjuk, mert gázunk nics, eddig csak egy kandallóval fűtöttünk, de már meguntam azt a napi 2 óra munkát ami a fatüzeléssel jár... De leginkább a tüzifa mennyiségére vonatkozó átverési próbálkozásokat.

 

No de vissza a témához. Nagy ritkán csinálja kikapcsolt állapotban, viszont indításkor többször is hallottam azóta. Bekapcsolom a gépet és ezzel a lassú 8-10 koppanással índít, aztán felpörög a ventilátor és a kompresszor. Ez teljesen ugyanaz a hang, amit először leírtam, tehát valószínűleg ugyanazt csinálja mindkét esetben. Egyre biztosabb kezdek lenni abban, amit mondtatok, hogy nyomást kiegyenlít.

 

Üdv.: Árpi