"Mivel az ehhez használható szigetelőanyag drága,"
Számomra ez nem jelent mást mint azt amit leírtam.
Az, hogy kinek mi a drága az egyénenként változik... nekem pld az, ami nem éri meg az árát. A többe nem drága, csak esetleg nekem nem megfizethető... :)
Hát ez a rétegrend nem is amatőr szigetelőknek való.:-))))
Persze lehet kokánykodni állított pallókkal és a képeken látható nem nyugati módszerekkel.:-))
Ha nyugati szintű fizetések lesznek itt, akkor majd az emberek nyugati módszereket fognak használni. Addig -nekem is- maradnak a költséghatékony megoldások :). Pláne, ha nem is rosszabbak annyival, mint amennyivel kevesebbe kerülnek. Én is vehettem volna PUR vagy a habházakhoz kifejlesztett tetőelemet, de az 5-15e/m2 ár elriasztott.
A födémemmel kapcsolatban: igazad van, egy igazi szakember nyilván mindent meg tud fából csinálni, a kérdés az, hogy mennyibe kerül. Ha ezek az emberek a számomra nem megfizethető vagy kivárható határidejű kategóriába tartoznak, akkor nem tekintem alternatívának. Így maradt a kókányolás. Elég igénytelen vagyok, tehát nekem megfelel. :)))
OFF
Furcsa ez a házépítés: akárhova nézek a házban mindig eszembe jut, hogy azzal a részlettel mennyit dolgoztam/tunk a feleségemmel vagy apámmal. És tudod mit? Jó érzés. Bár ezt neked gondolom nem kell bemutatni.
ON