Persze lehet rendelni.
http://www.agitc.cn/contact-us.htm innen kérted az ajánlatot.
Kínában ha a gyártótól rendelsz, akkor is egy kereskedelmi céggel kötöd meg az üzletet. Ott még cocializmus van, ha jól tudom.
Szóval az áru minősége függ a gyártó cégtől. Egy durva példa: egy falu végi vaskohóban, ahol asszonyok dolgoznak, lehet nem a legjobb minőségű vasöntvényeket készítik.
Ezeket ketyeréket több gyártó is gyártja. Amikor leadod a rendelést nem biztos, hogy mindíg ugyanannak a gyártónak a termékét kapod. Jóba vagyok egy külkereskedő hölggyel, aki mesélte nekem, hogy katak olyan szállítmányt a kis pelletálóból, ami hiányos volt rosszul szerelték össze. Aztán kiderítették, hogy azok a gépek nem abban a gyárban készültek, mint amik a korábbi szállítmányokban érkeztek, a korábbi szállítmányokkal nem volt gondjuk. Szóval van egy kis lutri a dolgban.
De, ha tudod, hogy melyik gyár termékét kell megvenni, akkor érdemes ragaszkodni a gyártóhoz a rendelésben, ha nem jön be a dolog, akkor érdemes a gyártót megkeresni, hogy ajánljon egy kereskedelmi céget, ahonnan meg lehet rendelni az adott gyártó termékét, de ez a dolog már bonyolult. Remélem érthető volt amit írtam.
Sajnos a hölgy nem árulta el nekem, melyik gyárból hozták a jófajta pelletálógépeket.