Törölt nick Creative Commons License 2008.09.17 0 0 287

Felhivom a figyelmed a sok hazug történelem értékelésre és főleg szörnyen ostoba lefasisztázásra (ez ugye ujabb MSZP tagok és általuk lefizetettek leantiszemitázásra módositották, ami nem létezet régebben egyszerűen lefasiztáztak mindenkit.

Tehát nem rád vonatkozik a segg, hanem azokra akik ma is a rákosista történelmi értelmezés mellet törnek lándzsát.

Tehát Horthy és embereink lefasisztázása Rákosinak és hülye hiveinek seggnyalóinak a történelme. A valóság meg az amit azok az emberek megéltek akik abban az időben éltek. Illetve az un. joboldali történészek akik reálisan tárgyalják a H-rezsimet.

Szóval minden mondatodban a rákosi elvtárs köszön vissza, bár az hogy Teleki antiszemita a fasiszta helyett nem tudom poritiv fejlődés-e, csak az biztos, hogy aljas komcsi-gyilkosok piszkos hazugsága.

Imrédi igen, ő antiszemita volt.

Horthy más hivei ragaszkodtak a magyar zsidókhoz, és amig Hitler nem tette be ide a lábát Gömbösön keresztül, addig a hungaristák bünözőkként voltak kezelve. Na igaz ezt továbbra is tartani kellett volna, ...

Voltak olyanok akik öngyilkosok lettek, inkább miint hogy sárga csillagot varrjanak fel. Mo-n tehát a baj már akkor is nagy volt, amikor embereket megjelöltek. Na később ezt Rákosi is folytatta a nagy népi demokráciában, és történelmet iratott csomó hazugságot, amit ma csak az MSZP néhány hülye segge nyomat 100-al hülyéknek. Tehát 1 intelligens fórumozótól mást várnék. Realitást