BZoltan Creative Commons License 2008.09.16 0 0 4753
Bocs :) hogy nem emlékeztem a dologra... nagyjából ilyen emlékek éltek bennem, de azért inkább megkérdeztem.

A 07-es Hilla ahogy a 06-os is egy küvébor így igazán nem lehet azt mondani, hogy 24-es mustfokkal lett szüretelve... több szőlőfajtából több alkalommal szüreteltünk 07-ben és ezekből raktuk össze a Hillát, hogy ugyanazt a stílust és ízélményt adja mint a 06-os.

A 07-es Hillának az összalkoholfoka 14.5vv% és úgy 20g körüli maradékcukra van. (így félédes a ketgória) Ebből vissza lehet számolni az átlagos mustfokot.

A 24-es mustfok talán onnan jött, hogy a Hilla gerincét adó fajtát a hárslevelű vastagját tényleg ennyivel szüreteltük.

Amúgy eléggé el vagyok veszve a laboreredményekben, mert 3 labor 3 tök különböző eredményt hozott ki... ez kissé bosszantó
Előzmény: Cirfandlia (4752)