kretalin Creative Commons License 2008.09.14 0 0 181

 ÜDVÖZLÜNK MINDENKIT,  Sziasztok!

Mi ( egy 40-es házaspár vagyunk ) még Magyarországon élünk de sajnos mivel tönkrement a cégünk igy ugy döntöttünk megpobáljuk kint külföldön ) nagyon gondolkodunk rajta, hogy külföldre menjünk és a férjem nagyon írország és Norvégia  felé hajlik.

Szeretnék nálatok érdeklődni, hogy érdemes-e Írországban  és Norvégiában folytatni a jövőt? A férjem hivatásos soför, én pedig bármit el válalok a vendéglátásban, vagy takaritás is szoba jöhet. Sajnos idehaza telyesen kilátástalan az emberek sorsa és a munka lehetöség is.
Mi középkoru pár vagyunk rendezett háttérrel és gyerek mentesek vagyunk bár mikor el tudunk indulni és dolgozni tudunk.
Esetleg ti dundalkiak nem tudtak vmi informaciot az ott mukodo biodiesel uzemrol ? ha estleg van valami nagyon megköszönném.
Sokáig nem hallottam erről az oldalról, csak pár hete kezdtem el kutatni a neten, hátha rátalálok pár Irországban, Norvégiában  élő magyarra .
Szeretnénk találkozni magyarokkal, akik kint élnek! Keresünk olyan házaspárokat akik szivesen segitenek a ki jutásban és jo baráti kapcsolat alakulna ki köztünk,egymásmellett segitő barátként élni. akiknek csemetéjük van és szeretik a nagy össze tartó családot.
Minél előbb, még ebben az évben ki szeretnénk költözni...

Előre is köszi a válaszokat!